Image Keukens

Showroom keukens Rotterdam

Parallel keuken

Handig in gebruik en een ruimtelijke sfeer: de parallel keuken. Tegenover elkaar worden twee rechte keukenblokken geplaatst. Hier hebben we gekozen voor koken aan één zijde en spoelen aan de andere. Een wandkast met inbouwapparatuur vormt het midden van beide kanten. Aan het spoelgedeelte is het werkblad doorgetrokken tot op de achterwand. Hierboven bevinden zich royale bovenkasten. Door de kasten (semi) greeploos te houden, creëer je een rustig geheel. Het lichtgrijze werkblad contrasteert mooi met de donkergrijze fronten. Hierbij komen de zwarte en RVS accenten van de inbouwapparatuur mooi tot hun recht.
grijze showroom keuken

Lades

Het kookgedeelte is uitgevoerd met ruime en praktische lades. Er is voldoende ruimte is om niet alleen je spulletjes op te bergen, maar er ook gemakkelijk bij te kunnen. Een opstaande rand, gemaakt van hetzelfde materiaal als het werkblad, zorgt voor een verzorgde look.
u keuken

Kastjes

Het spoelgedeelte is voorzien van ladekastjes met een greeploos front. Een rustig geheel, met een zee van opbergruimte. De bovenkasten maken het geheel compleet.

Deel deze pagina

Facebook
Pinterest
Email
LinkedIn