Image Keukens

Walk in dressingroom

Ingedeeld naar jouw smaak en wensen

De droom van bijna iedereen: een walk-in dressing room! Geen ruimte is hetzelfde dus wij maken ‘m altijd op maat. Een walk-in dressing room (walk-in closet) kan helemaal ingedeeld worden naar jouw smaak en wensen. Verstelbare legplanken en hangkasten, lades en kledingstangen: alle verschillende onderdelen zijn te plaatsen in de opstelling die past bij de ruimte die je wilt gebruiken als walk-in closet.
Inloopkast

In één oogopslag

Natuurlijk is het een feestje om de inhoud van je walk-in closet in één oogopslag te kunnen bewonderen, maar het is ook mogelijk om de kastenwand te voorzien van deuren. Of dat glas- of spiegeldeuren is een keuze die je zelf kunt maken. Wellicht een combinatie van beide?

Voor iedere ruimte een passende kast

Wij zijn helemaal thuis in het ontwerpen van een walk-in closet of dressingroom. Samen met jou kijken we naar wat je wensen zijn, hoe de ruimte eruit ziet en eruit moet komen te zien en wat daarbij de mogelijkheden zijn. Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, materialen en indelingen om een perfecte combinatie te maken die perfect past bij dat wat je voor ogen hebt.

Deel deze pagina

Facebook
Pinterest
Email
LinkedIn