Image Keukens

New dimensions zonder logo
New dimensions

Hogere onderkasten; dat geeft ruimte en werkt prettiger

Het is een feit; we worden als mensen steeds langer. Daardoor groeit ook de vraag naar hogere keukens; met een perfecte hoogte werk je nu eenmaal fijner. Met ‘New Dimensions’ voldoen we niet alleen aan de vraag om ergonomische werkhoogte, we voegen ook een extra dimensie toe als het gaat om extra opbergruimte en extra dunne werkbladen. De New Dimension onderkasten zijn namelijk niet 78 centimeter maar 91 cm hoog! Dat scheelt een hoop opbergruimte. En zeg nou zelf: daarvan kun je nooit genoeg hebben!

0 cm
HOGE ONDERKASTEN
duurzame keuken
Greenline

Duurzame materialen

Het is niet meer dan logisch dat je een keuken wilt die lang meegaat. Maar een keuken moet ook ‘groen’ zijn en energiezuinig worden geproduceerd. Bij ons kun je, zonder extra kosten, kiezen voor de milieuvriendelijke keukenkasten van Greenline. Greenline keukenkasten zijn gemaakt van BioBoard, een uiterst stabiel materiaal dat voor 90% bestaat uit gerecycled hout. Een duurzame keuken!

0 %
gerecycled hout
corpuskasten
alles in dezelfde kleur

Al je kasten binnen en buiten in dezelfde kleur; dat maakt je keuken helemaal af

Heb je speciale wensen als het gaat om de kleuren van je keukenkasten? Dat komt goed uit! Bij Image Keukens bieden we je namelijk niet alleen de keuze uit vele kastkleuren voor de binnen- en buitenkant, we leveren óók de legplanken én de achterzijde van de keukenkasten in vele kleuren. Voor een perfecte afwerking van je keuken en een luxe uitstraling.

Ruime keus keukens
altijd een keuken die bij je past

Een ruim assortiment

Geen mens is hetzelfde; en dat geldt natuurlijk ook voor keukens. We durven gerust te stellen dat we in onze showroom voor iedere smaak iets te bieden hebben. En natuurlijk ook voor iedere portemonnee. Want óók als het je portemonnee aangaat, moet je iets te kiezen hebben. 

0
KAST- en FRONTKLEUREN
0
SOORTEN GREPEN