Image Keukens

keuken met glaskasten

Glas, zwart en leemkleur; een bijzondere combinatie

De combinatie van zwart, glas en leemkleur maken deze keuken tot een bijzonder exemplaar. Het ontwerp is eenvoudig van opzet: lades en onderkasten afgewerkt met sobere zwarte handgrepen. Prachtig gematched met het zwarte werkblad, zwarte apparatuur en de opvallende afzuigkap en strakke lamp. De wandkast is voorzien van een zwarte oven en greeploze deurafwerking. In de vitrinekasten met sfeerverlichting vinden je mooiste serviesstukken zeker hun plaats in the spotlight. Aan ruimte geen gebrek in deze fantastische keuken. Wij hebben ‘m verder afgewerkt met een steenstrips muurafwerking en lichte vloer. Hierin komen de kleuren van deze keuken subtiel terug. Maar uiteraard combineren glas, zwart en leemkleur met heel veel andere kleuren en materialen.
luxe glaskasten keuken

Tentoonstelling

Achter glas krijgen serviesstukken een bijzondere uitstraling; net alsof ze iets meer aandacht krijgen. Deze wandkast, voorzien van glasdeuren en sfeerverlichting, biedt je alle ruimte om je servies en glaswerk te laten stralen.
taupe keuken

Mooi zwart

Sober zwart geeft kracht aan de grijsachtige leemkleur. Een mooi contrast waardoor deze keuken nog meer uitstraling krijgt. De handgreepjes zijn stoer en strak afgewerkt. De afzuigkap in zwart zorgt ervoor dat kookluchtjes snel afgevoerd worden. De eenvoudig schoon te maken inductie kookplaat is voorzien van een fijne grillplaat.

Deel deze pagina

Facebook
Pinterest
Email
LinkedIn