Image Keukens

Bordeaux rode keuken

Om een hoekje

Betrek je keuken bij je living door een keukenelement net buiten de keuken te plaatsen. Dat zorgt voor verbinding en geeft je keuken een bijzondere uitstraling. Deze U-keuken is uitgevoerd in een warme donkerrode tint. De combinatie met de facet- en glasdeuren en zwarte inbouwapparatuur zorgt voor een landelijke, gezellige sfeer. Een contrasterend licht werkblad versterkt het landelijke effect. De glaskast hebben we bewust buiten de keuken geplaatst. Hij hoort er echter wel helemaal bij en zorgt ervoor dat keuken en living een geheel worden.
trend keukens

Niet zomaar een handgreep

Zoals bij zoveel dingen; het zijn vaak de details die het verschil maken. Dat geldt zeker voor deze handgreep. Eem prachtig gedetailleerde ronde knop die het landelijke karakter van de keuken ondersteunt. Door te kiezen voor de kleur zwart, laat je de kleur van de inbouwapparatuur terugkomen. En ook dat is een wellicht klein, maar sfeerbepalend, detail.
landelijke keuken

Facet

De facetrand, een soort kader op een keukenfront, zorgt voor die typisch gezellige en knusse sfeer van deze keuken. Samen met de warme kleur maakt een dergelijk front het landelijke gevoel helemaal compleet. Landelijk is trouwens geen synoniem voor ouderwets! Deze keuken is uiteraard van alle moderne gemakken voorzien.

Deel deze pagina

Facebook
Pinterest
Email
LinkedIn