Image Keukens

Zwart met eilandframe

Een echte krachtpatser; dat is deze keuken. Stoer, strak, opvallend en eenvoudig belijnd. Kenmerkend voor deze keuken? Het opvallende kookeiland met barfunctie én praktisch eilandframe waarin de afzuigunit en de verlichting verwerkt zijn. Het royale eiland biedt naast ruimte voor een inductie kookplaat en veel werkruimte, ook de mogelijkheid om gezellig aan te schuiven. Gezellig bijkletsen en een drankje tijdens het koken, nog even de laptop open voor wat werk of samen je maaltijd gebruiken; een bar is altijd handig, praktisch en fijn om te hebben. Het spoelgedeelte is voorzien van mooie wandplanken met accentverlichting en in de wandkast hebben een inbouwoven en koffiemachine hun plek gevonden. Uit deze keuken wil je nooit meer weg.
ruime zwarte keuken

Heel veel kastruimte

Kastruimte heb je eigenlijk nooit genoeg. Je zult het in deze keuken zeker niet tekort komen. Handige kasten afgewisseld met praktische laden bieden je alle ruimte om je keukenspullen en serviesgoed op te bergen. Je mooiste stukken krijgen een prachtig plekje op één van de wandplanken. Ze mogen gezien worden!
marmer kookeiland

Eilandframe

Mooi, hè? En ook nog eens functioneel. Dit eilandframe biedt plaats aan de afzuigunit en geeft je daarnaast de ruimte om leuke keukenaccessoires uit te stallen. Of kruiden, kookboeken of glaswerk. Het frame is gemaakt van zwart staal en de legplanken zijn uitgevoerd in de kleur van het keukenfront. Een perfecte combinatie. De poot van de bar hebben we gemaakt van werkblad. Het blad loopt zo mooi door en dat zorgt voor een sfeervol geheel.

Deel deze pagina

Facebook
Pinterest
Email
LinkedIn