Image Keukens

Groene keuken

Zacht groen met naturel hout

Een prachtige parallelkeuken uitgevoerd in een zacht groene tint en voorzien van zwarte inbouwapparatuur. Door te kiezen voor naturel houten handgrepen geef je deze keuken een geheel eigen uitstraling. Onder de kookplaat (inductie), bieden drie lades je alle ruimte om je kookspullen bij de hand te hebben. De wandkast herbergt twee ovens, koelkast en de nodige opbergruimte. Naast de wandkast is een knusse hoek gecreëerd door het plaatsen van een lage kast met werkblad. Ideaal als bijvoorbeeld koffiehoek!

Knus en sfeervol

Naturel hout doet het altijd goed! Zeker in combinatie met groen en zwart. De handgrepen geven een eigen sfeer aan deze keuken. De zwarte inbouwapparatuur contrasteert prachtig met het zachtgroene front.

Compleet en praktisch

Spoelen en koken dicht bij elkaar en toch voldoende ruimte op je werkblad: dat biedt deze opstelling. De zwarte afzuigkap is een echte blikvanger en zorgt er natuurlijk voor dat kookluchtjes snel afgevoerd worden. Het gevlamde werkblad geeft net dat extra accent aan deze verder rustige keuken.

Deel deze pagina

Facebook
Pinterest
Email
LinkedIn