Image Keukens

Showroomkeuken rotterdam

Greeploos design

Prachtige eenvoud en strakke belijning; deze greeploze keuken straalt luxe uit. Centraal in de keuken bevindt zich het royale eiland met spoelgedeelte en heel veel werkruimte. In deze opstelling is er een eettafel aangeschoven, maar ook los in de ruimte is dit eiland een echte eyecatcher. De keuken is verder aangevuld met een strakke kastenwand met zwarte apparatuur. Achter de deuren voldoende ruimte om alle keukenspullen op te bergen, Het kookgedeelte heeft geen bovenkasten; de keuze voor een opvallende tegelwand geeft de keuken een chique finishing touch!
mozaïek wand tegels

Chique

Het kookgedeelte is uitgevoerd met praktische en royale laden. De zwarte inductie kookplaat matcht perfect met de overige inbouwapparatuur. In de koof is een plaid afzuigunit ingebouwd. De combinatie van de opvallende tegels op de achterwand met het natuurstenen werkblad en de stijlvolle frontkleur geven deze keuken haar chique uitstraling.
moderne keuken

Eiland met een extraatje

Dat een kookeiland niet altijd solo in de ruimte hoeft te staan bewijst deze opstelling. Door een eetkamertafel dwars op het eiland te plaatsen ontstaat een plek waar het heerlijk tafelen, werken en bijkletsen is!

Deel deze pagina

Facebook
Pinterest
Email
LinkedIn