Image Keukens

luxe kookeiland

Schitterend wit

Smaken verschillen, maar een witte keuken is voor veel mensen een goede keuze. Wit past bij veel verschillende interieurstijlen en is door het veranderen van accessoires snel aan te passen aan een nieuwe smaak. Dit grote eiland met kastenwand en stijlvolle zwarte apparatuur is een voorbeeld van stijl en design. Een koffienisje mag niet ontbreken. De greeploze uitvoering geeft rust en maakt van deze witte keuken echt helemaal af!
blauw natuursteen werkblad

Zwart en wit; altijd goed

Een zwarte kraan boven een zwarte spoelbak. In combinatie met het prachtige glanzende natuurstenen blad en het helder witte front van deze keuken, een geweldig plaatje. Bang voor kalkaanslag op zwart? Geen zorg, met het juiste onderhoud blijft zwart altijd mooi zwart.

Koffietijd

Helemaal van nu: een koffiehoek in je keuken. In deze keuken hebben we gekozen voor een koffienisje. Alle ruimte voor je koffieapparaat en je koffiekoppen of -glazen altijd bij de hand. Door het werkblad op de achterwand te laten doorlopen, creëer je een mooi en stijlvol element. Echt een blikvanger!

Deel deze pagina

Facebook
Pinterest
Email
LinkedIn